Ecrypto Globalni uvjeti upotrebe

Zadnja izmjena: 14. rujna 2019

Ovaj ugovor je između vas (koji se u ovom dokumentu navodi kao vi ili sa vašim) i Ecrypto Global. Pristupanjem, korištenjem ili klikom na prihvaćam bilo koju od usluga koje je Ecrypto Global ili neko od njenih pridruženih organizacija učinio dostupnim putem web stranice (http://www.EcryptoGlobal.com), naših mobilnih aplikacija ili bilo koje druge povezane usluge koje se pružaju od strane tvrtke Ecrypto Global ili njenih povezanih organizacija kako je dalje opisano u odjeljku 4 niže (zajedno Usluge) slažete se da ste pročitali, razumjeli i prihvatili sve odredbe i uvjete sadržane u ovom Uvjetu korištenja (ili ovim Uvjetima) ), Kao i naša Pravila o privatnosti pronađena na https://www.EcryptoGlobal.com/privacy.php. Uz to, kada koristite određene značajke Usluga, možda ćete biti podložni dodatnim uvjetima i odredbama primjenjivim na takve značajke.

Molimo pročitajte ove uvjete pažljivo jer reguliraju vašu upotrebu usluga. Ovi uvjeti sadrže važne odredbe uključujući arbitražnu odredbu koja zahtijeva da se svi zahtjevi riješe obvezujućom arbitražom. Uvjeti odredbe arbitraže navedeni su u odjeljku 14. niže pod naslovom „Rješavanje sporova: forum, arbitraža, odricanje od klasa, upravljanje vladajućim pravom.“ Kao i kod svake imovine, vrijednost digitalnih valuta može se povećavati ili smanjivati ​​i može postojati znatan rizik da ćete izgubiti novac kupnjom, prodajom, držanjem ili ulaganjem u digitalne valute. Korištenjem usluga prihvaćate i suglasni ste (1) da ste svjesni rizika povezanih s transakcijama u digitalnim valutama (2) da preuzimate sve rizike u vezi s vašim korištenjem usluga i trgovanjem digitalnim valutama i (3) kriptovalutom global nije odgovoran za takve rizike ili štetne ishode.

Pristupanjem, korištenjem ili pokušajem upotrebe usluga u bilo kojem svojstvu, potvrđujete da prihvaćate i prihvaćate da su ovi uvjeti vezani. Ako se ne slažete, ne pristupajte ili koristite usluge.

1. Uvjeti sporazuma

1. Uvjeti sporazuma Ecrypto Global zadržava pravo izmjene ili izmjene Uvjeta u bilo kojem trenutku i po vlastitom nahođenju. Ecrypto Global će obavijestiti o tim promjenama ažuriranjem revidiranih Uvjeta na web stranici i promjenom datuma Zadnja izmjena: na ovoj stranici. Sve izmjene i promjene ovih Uvjeta stupaju na snagu odmah nakon što budu objavljene na web mjestu ili objavljene korisnicima. Kao takva, vaša kontinuirana upotreba usluga Ecrypto Global djeluje kao prihvaćanje izmijenjenog sporazuma i pravila. Ako se ne slažete s bilo kakvom izmjenom ovih Uvjeta, morate prestati koristiti Usluge. Ecrypto Global vas potiče da često pregledavate Uvjete kako biste osigurali da razumijete uvjete i odredbe koji se primjenjuju na vaš pristup i upotrebu Usluga.

2. Prihvatljivost

Registrirajući se za korištenje globalnog računa Ecrypto (kako je definirano u odjeljku 5 niže), izjavljujete i jamčite da (a) imate najmanje 18 godina ili punoljetnost da biste sklopili obvezujući ugovor prema primjenjivom zakonu, (b) su pojedinac, pravna osoba ili druga organizacija s punom pravnom sposobnošću i ovlastima za sklapanje ovih Uvjeta, (c) prethodno nisu suspendovani ili uklonjeni iz korištenja naših Usluga i (d) trenutno nemate globalni račun Ecrypto Global, (e ) niste osoba iz SAD-a. Ako unosite ove Uvjete u ime pravne osobe čiji ste zaposlenik ili agent, izjavljujete i jamčite da imate sva potrebna prava i ovlaštenja za obvezuvanje takve pravne osobe.

Kad pristupite Ecrypto Globalu, možemo iskoristiti standardnu ​​praksu postavljanja sitnih datoteka s podacima nazvanih kolačiće, flash kolačiće, oznake piksela ili druge alate za praćenje (ovdje "kolačiće") na vaše računalo ili druge uređaje koji se koriste za posjetu Ecrypto Global. Kolačići (eng. Cookies) su mali komadići podataka koji se automatski pohranjuju u web preglednik vašeg uređaja koji možemo preuzeti. Vrsta podataka koju prikupljamo uključuje, ali nije ograničena na, jedinstveno identificiranje podataka o posjetiteljima i informacije koje se odnose na vaše postavke korištenja. Koristimo ove tehnologije da bismo vam pomogli da vas prepoznamo kao korisnika, prikupimo podatke o vašoj upotrebi Ecrypto Global-a za bolje prilagođavanje naših usluga i sadržaja za vas i prikupljanje podataka o vašem računalu ili drugim pristupnim uređajima radi (i) osiguranja usklađenosti s našom Sukladnošću Programirajte i (ii) osigurajte da sigurnost vašeg računa nije ugrožena otkrivanjem neregularnih ili sumnjivih aktivnosti računa. Korištenjem Ecrypto Global prihvaćate i razumijete da možemo prikupiti i / ili proslijediti sve podatke prikupljene bilo kojem pružatelju usluga Ecrypto Global, kao što su pružatelji analitike, koji se također mogu koristiti gore opisanim tehnologijama. Ako blokirate ili izbrišete kolačiće, možda vam nećemo moći pružiti sve usluge na Ecrypto Globalu. Ako ne pristajete na postavljanje kolačića na vaš uređaj, nemojte posjetiti, pristupiti ili koristiti Ecrypto Global.

Ecrypto Global može imati poveznicu na druge web stranice kojima upravlja ili sa sadržajem trećih strana, a takve druge web stranice mogu povezati na našu web stranicu. Slažete se i razumijete da Ecrypto Global nema kontrolu nad bilo kojom drugom web lokacijom ili njihovim sadržajem i neće biti odgovoran za takve web stranice ili njihov sadržaj. Postojanje takvih veza ne predstavlja potvrdu takvih web stranica, njihovog sadržaja ili njihovih operatora. Ecrypto Global vam ove veze pruža samo kao pogodnost.

3. Zabrana upotrebe

Pristupom i korištenjem Usluga izjavljujete i jamčite da niste na nijednoj listi trgovinskih ili ekonomskih sankcija, poput liste sankcija Vijeća sigurnosti UN-a, koju je OFAC (Ured za kontrolu stranih sredstava) označio kao Posebno imenovani nacionalni. Ministarstvo financija SAD-a) ili uvršteno na Popis odbijenih osoba Ministarstva vanjske trgovine SAD-a. Ecrypto Global zadržava pravo odabrati svoja tržišta i jurisdikcije koje će raditi i može, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili uskratiti Usluge u određenim zemljama.

Ecryptoglobal trenutno ne služi kupcima u sljedećim zemljama regijama teritorijama: Kuba, Iran, Sjeverna Koreja, Sudan, Krim, Sirija, SAD [uključujući sva područja SAD-a kao što su Portoriko, Američka Samoa, Guam, Ostrvo Sjeverna Marijana i SAD Djevičanski otoci (St. Croix, St. John and St. Thomas)], Bangladeš, Bolivija, Ekvador i Kirgistan. Za više pojedinosti pogledajte Uvjete pružanja usluge i Otkrivanja rizika i usklađenosti.

4. Opis usluga

Ecrypto Global nudi internetsku platformu za trgovanje digitalnim dobrima kripto-kriptovalutama za proizvode obično poznate kao kriptografski tokeni, digitalni tokeni ili kriptografska valuta (u zbiru, Digitalna valuta). Ecrypto Global ne pruža velike mogućnosti trgovanja u sklopu usluga. Ecrypto Global djeluje kao dobavljač platforme za trgovanje, a ne kao kupac ili prodavatelj u poslovima između trgovaca. Ecrypto Global također nije proizvođač tržišta. Korisnici moraju registrirati i otvoriti račun u Ecrypto Globalu kako je dalje navedeno u odjeljku 5 niže i položiti digitalnu imovinu prije početka trgovanja. Trgovci mogu zatražiti povlačenje svoje digitalne imovine, uz ograničenja navedena u ovim Uvjetima.

Slažete se i razumijete da ćemo u slučaju da Digital Asset Network pokuša ili distribuira (ponekad zvanu airdropping, ili bootstrapping) svoju digitalnu imovinu na adrese Digital Asset podržane mreže, tretirati s ovom digitalnom Mreža imovine kao mreža koja se ne podržava.

Nadalje se slažete i razumijete da zaštićena digitalna imovina ne stvara odnos između nas i pošiljatelja i / ili srodne mreže digitalne imovine i ne podliježe nam nikakvim obvezama jer se odnose na pošiljatelja i / ili srodnu mrežu digitalne imovine.

Ecrypto Global nastoji održavati točnost informacija objavljenih na Uslugama, međutim ne može i ne jamči točnost, prikladnost, pouzdanost, cjelovitost, performanse ili prikladnost za bilo koju svrhu sadržaja dostupnog putem Usluga i neće biti odgovoran za bilo koji gubitak ili štetu koja može nastati izravno ili neizravno iz vaše upotrebe takvog sadržaja. Informacije o Uslugama mogu se podvrgnuti promjenama bez prethodne najave i pružaju se s primarnom svrhom omogućavanja korisnicima da donose neovisne odluke. Ecrypto Global ne pruža savjete o ulaganjima i savjetovanjima i neće biti odgovoran za uporabu ili interpretaciju podataka kako su naveli na Uslugama ili drugim komunikacijskim medijima. Svi korisnici Usluga moraju shvatiti da u trgovanju digitalnim valutama postoje rizici. Ecrypto Global potiče sve korisnike na oprez i trgovanje na vlastiti način

5.Zahtjevi za registraciju globalnog računa Ecrypto


a.registracija

Svi korisnici Usluga (svaki Korisnik) moraju se registrirati na (http://www.EcryptoGlobal.com/) za Ecrypto Global račun (Račun) prije upotrebe Usluga. Da biste se prijavili za račun, morate navesti svoje pravo ime, adresu e-pošte i zaporku, kao i prihvatiti Uvjete korištenja, Politiku privatnosti i Obrazac pristanka. Ecrypto Global može, prema vlastitom nahođenju, odbiti otvaranje računa za vas. Prihvaćate se pružiti potpune i točne podatke prilikom otvaranja računa i pristajete da odmah ažurirate sve podatke koje navedete u Ecrypto Global, tako da su takve informacije u svakom trenutku potpune i točne. Svaka registracija namijenjena je samo jednom korisniku i svaki Korisnik (uključujući u odnosu na bilo kojeg Korisnika koji je poslovni ili pravni subjekt) može održavati samo jedan aktivni račun u Ecrypto Global.

b. Provjera identiteta korisnika

Registracijom računa na Ecrypto Globalu prihvaćate dijeljenje osobnih podataka zatraženih u svrhu provjere identiteta. Te se informacije koriste posebno za otkrivanje pranja novca, financiranja terorizma, prijevara i drugih financijskih zločina na platformi Ecrypto Global. Te ćemo podatke prikupljati, koristiti i dijeliti u skladu s objavljenim Pravilima o privatnosti. Pored pružanja tih podataka, radi lakšeg usklađivanja sa svjetskim industrijskim standardima za čuvanje podataka, pristajete da nam dopustite da čuvamo evidenciju takvih podataka tijekom životnog vijeka vašeg računa, plus 5 godina nakon zatvaranja računa. Ovlašćujete nas i da izravno ili putem trećih strana vršimo istrage za koje se smatra da su potrebne za provjeru vašeg identiteta ili za zaštitu vas i / ili nas od financijskih kriminala, poput prijevara.

Podaci za potvrdu identiteta koje tražimo mogu uključivati, ali nisu ograničeni na, vaše: ime, adresu e-pošte, kontakt podatke, telefonski broj, korisničko ime, matični broj koji je izdala vlada, datum rođenja i druge podatke prikupljene u trenutku registracije računa. Unošenjem potrebnih podataka, potvrđujete da su točne i vjerodostojne. Nakon registracije, morate jamčiti da su podaci istiniti, potpuni i ažurirani pravodobno s bilo kakvim promjenama. Ako postoji bilo kakva osnovana sumnja da su bilo koje informacije koje ste dostavili pogrešne, neistinite, zastarjele ili nepotpune, Ecrypto Global ima pravo da vam pošalje obavijest da zahtijeva ispravke, izravno ukloni relevantne podatke i, u zavisnosti od slučaja, ukine sve ili dio Usluga vama. Vi ćete biti jedini i u potpunosti odgovorni za bilo kakav gubitak ili troškove nastale tijekom korištenja Ecrypto Global Service ako se do vas ne mogu doći putem kontakt podataka. Ovime izjavljujete i prihvaćate da imate obvezu ažurirati sve podatke ako postoje promjene.

Prijavom na račun ovime ovlašćujete ecrypto global da vrši upite, bilo izravno ili preko trećih strana, koji ecrypto global smatra neophodnim za provjeru vašeg identiteta ili za zaštitu vas i / ili ecrypto global od prijevare ili drugih financijskih kriminala i za poduzimanje radnje ecrypto globalno razumno smatra neophodnim na temelju rezultata takvih ispitivanja. Također prihvaćate i slažete se da vaši osobni podaci mogu biti otkriveni kreditnim referencama i agencijama za sprječavanje prijevara ili financijskim kriminalom i da te agencije mogu u potpunosti odgovoriti na naše upite.

c. Zahtjevi za upotrebu računa

Račune može koristiti samo osoba pod čijim je imenom registrirana. Ecrypto Global zadržava pravo obustaviti, zamrznuti ili otkazati račune koje koriste osobe koje nisu osobe pod čijim su imenima registrirane. Ako sumnjate ili postajete svjesni neovlaštene uporabe vašeg korisničkog imena i lozinke, odmah ćete obavijestiti Ecrypto Global. Ecrypto Global neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu bilo kojom upotrebom vašeg računa od strane vas ili bilo koje treće strane (bilo da ste vi to odobrili ili ne).

d. Sigurnost računa

Ecrypto Global nastoji održati sigurnost onih korisnika koji su nam povjereni i implementirao je standardne zaštitne usluge za Usluge. No, postoje rizici koji nastaju pojedinačnim korisničkim radnjama. Slažete se da ćete vjerodostojne podatke poput korisničkog imena i zaporke smatrati povjerljivim podacima i nećete otkrivati ​​takve podatke trećim stranama. Slažete se da ste sami odgovorni za poduzimanje potrebnih sigurnosnih mjera kako biste zaštitili svoj vlastiti račun i osobne podatke.

Vi ćete biti samostalno odgovorni za čuvanje svog računa i lozinke Ecrypto Global, a vi ćete biti odgovorni za sve aktivnosti u okviru računa, a Ecrypto Global neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili posljedice autoriziranog ili neovlaštenog korištenja vjerodajnica vašeg računa uključujući, ali ne ograničavajući se na objavljivanje podataka, objavljivanje informacija, pristanak na ili podnošenje različitih pravila i sporazuma klikom na web stranicu, internetskim obnavljanjem sporazuma itd.

Stvaranjem računa ovim se slažete da:
(i) ćete odmah obavijestiti Ecrypto Global ako ste svjesni bilo kakve neovlaštene upotrebe vašeg Ecrypto Global računa i lozinke od bilo koje osobe ili bilo kojeg drugog kršenja sigurnosnih pravila; < br. (ii) strogo ćete poštivati sigurnost, provjeru autentičnosti, postupanje, naplatu, mehanizam za povlačenje ili postupke web stranice / usluge; i
(iii) odjavit ćete se s web stranice poduzimajući odgovarajuće korake na kraju svake posjete.

6. Smjernice za upotrebu usluga


a. licenca

Pod uvjetom da se pridržavate izričitih uvjeta i uvjeta ovih Uvjeta, Ecrypto Global vam daje opoziv, ograničenu, licenciranu, ne-ekskluzivnu, neprenosivu i ne-podlicencirajuću licencu za pristup i korištenje Usluga na svojim računalo ili drugi internetski kompatibilni uređaj samo za vašu osobnu, internu upotrebu. Nije vam dopušteno korištenje Usluga za bilo kakvu preprodaju ili komercijalnu upotrebu uključujući davanje obrta u ime druge osobe ili pravne osobe. Sva takva upotreba izričito je zabranjena i predstavlja znatnu povredu ovih Uvjeta. Izgled, oblikovanje sadržaja, značajke i povlastice za pristup Uslugama bit će određeni od strane tvrtke Ecrypto Global prema vlastitom nahođenju. Sva prava koja izričito nisu data u ovim uvjetima pridržavaju se. U skladu s tim, zabranjeno vam je korištenje Usluga na bilo koji način koji nije izričito i nedvosmisleno autoriziran ovim Uvjetima.

Ovi uvjeti pružaju samo ograničenu licencu za pristup i korištenje Usluga. Sukladno tome, slažete se da Ecrypto Global ne prenosi vlasništvo ili interes intelektualnog vlasništva niti vlasništvo nad i na Usluge ili bilo koje intelektualno vlasništvo Ecrypto Global na vas ili bilo koga drugoga u vezi s vašom upotrebom Usluga. Sav tekst, grafika, korisnička sučelja, vizualna sučelja, fotografije, zvukovi, umjetnička djela, računalni kod (uključujući html kod), programi, softver, proizvodi, informacije i dokumentacija, kao i dizajn, struktura, izbor, koordinacija, izraz, izgled i osjećaj i aranžman bilo kojeg sadržaja koji se nalazi na ili dostupan putem Usluga isključivo su u vlasništvu, kontroli i / ili licenciranju tvrtke Ecrypto Global ili njezinih članova, roditelja (i), davatelja licenci ili pridruženih organizacija.

Ecrypto Global posjedovat će sve povratne informacije, prijedloge, ideje ili druge informacije ili materijale u vezi s Ecrypto Globalom ili uslugama koje pružate, putem e-pošte, putem Usluga ili na neki drugi način (Povratne informacije). Ovime dodijelite Ecrypto Globalu sve pravo, vlasništvo i interes za Povratne informacije zajedno sa svim povezanim pravima intelektualnog vlasništva. Nećete imati pravo i ovim se odričem bilo kakvih zahtjeva za, potvrdom ili naknadom na temelju bilo kakvih povratnih informacija ili bilo kakvih izmjena na temelju bilo kakvih povratnih informacija.

b. ograničenja

Kada koristite Usluge, slažete se i prihvaćate sljedeće:
 1. Ecrypto Global je naša vlasnička platforma. Ecrypto Global, kao i sav materijal na web stranici zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Slažete se i razumijete da nećete mijenjati, kopirati, reproducirati, ponovno prenositi, distribuirati, prodavati, objavljivati, emitirati, stvarati izvedena djela iz ili pohranjivati ​​izvorni kod Ecrypto Global ili slične vlasničke ili povjerljive podatke ili druge slične podatke pružene putem Ecrypto Global-a, bez naših izričiti prethodnu pisanu suglasnost. Ne možete koristiti Ecrypto Global u bilo koje nezakonite svrhe.
 2. Ovim putem vam dodijeljujemo neprimjenjivu i neekskluzivnu osobnu, svjetsku, besplatnu licencu za korištenje Ecrypto Global u skladu s ovim Uvjetima. Sve ostale uporabe su zabranjene. Sva prava ui u Ecrypto Global, a nisu ovdje data, pridržana su
 3. Ecrypto Global i logotip Ecrypto Global (bez obzira jesu li registrirani ili neregistrirani) vlasničke su marke licencirane za Ecrypto Global i zaštićene su primjenjivim zakonima o zaštitnim znakovima. Ništa sadržano u ovim Uvjetima ne bi se trebalo tumačiti kao davanje bilo kakve dozvole za ili korištenje bilo koje od ovdje prikazanih Ecrypto Global oznaka bez našeg izričitog pismenog pristanka. Svako neovlašteno korištenje Ecrypto Globalnih oznaka strogo je zabranjeno. Ne smijete koristiti nijednu od globalnih marki Ecrypto u vezi sa stvaranjem, izdavanjem, prodajom, ponudom za prodaju, trgovinom, distribucijom, namirenjem, marketingom ili promocijom bilo kojeg investicijskog proizvoda (npr. Digitalne imovine, fijat valute, vrijednosnih papira, roba , investicijskim ili trgovačkim proizvodima, derivatima, strukturiranim proizvodima, investicijskim fondovima, portfeljima ulaganja, robnim fondovima, zamjenama, sekuritizacijama ili sintetičkim proizvodima itd.), uključujući gdje se cijena, povrat i / ili performanse investicijskog proizvoda temelje, izvedeni iz ili povezani sa Ecrypto Globalom ili bilo kojim njegovim dijelom, bez posebnog pismenog sporazuma s nama. Možemo koristiti tehnologiju koja je predmet jedne ili više prijava patenta na čekanju. Pristupom Usluzi suglasni ste da će Ecrypto Global imati pravo istražiti bilo kakvo kršenje ovih Uvjeta, jednostrano utvrditi jeste li prekršili ove Uvjete i poduzimati radnje kako bi primijenili relevantna pravila bez primanja vašeg pristanka ili prethodne obavijesti. Primjeri takvih radnji uključuju, ali nisu ograničeni na:
Pristupom Usluzi suglasni ste da će Ecrypto Global imati pravo istražiti bilo kakvo kršenje ovih Uvjeta, jednostrano utvrditi jeste li prekršili ove Uvjete i poduzimati radnje kako bi primijenili relevantna pravila bez da vaš pristanak ili bez prethodne obavijesti. Primjeri takvih radnji uključuju, ali nisu ograničeni na:
 • blokiranje i zatvaranje zahtjeva za narudžbu
 • zamrzavanje računa
 • izvještavajući vlasti o incidentu
 • objavljivanje navodnih kršenja i radnji koje su poduzete
 • brisanje svih objavljenih informacija koje krše

7. Narudžbe i naknade za usluge


a. Narudžbe

Nakon postavljanja upute za obavljanje trgovine pomoću Usluga (Narudžba), vaš će se račun ažurirati kako bi odražavao otvorenu narudžbu i vaša će narudžba biti uključena u narudžbu Ecrypto Global-a za usklađivanje s narudžbama drugih korisnika. Ako se cijela ili vaša narudžba podudara s drugim korisnikom, usluge će izvršiti razmjenu (trgovina). Nakon izvršene trgovine vaš će račun biti ažuriran kako bi odražavao da je narudžba ili zatvorena jer je u potpunosti izvršena, ili je ažurirana kako bi odražavala djelomično ispunjenje naloga. Narudžbe ostaju otvorene dok se u potpunosti ne izvrše ili otkažu u skladu s donjim pododjeljkom (b). Za potrebe ostvarivanja trgovine, ovlastite Ecrypto Global da preuzme privremenu kontrolu nad digitalnom valutom kojom odlažete u trgovini.

b. Otkazivanje

Možete otkazati narudžbu pokrenutu putem Usluga samo ako se takvo otkazivanje dogodi prije nego što je Vaša narudžba usklađena s narudžbom drugog korisnika. Nakon što se Vaša Narudžba podudara s Narudžbom drugog korisnika, ne možete promijeniti, povući ili otkazati autorizaciju za Ecrypto Global za dovršavanje takve narudžbe. Ako je bilo koji nalog djelomično podudaran, možete otkazati neusporedivi dio Narudžbe osim ako i dok neuparivi dio ne bude izjednačen. Ecrypto Global zadržava pravo odbiti svaki zahtjev za otkaz vezan uz Nalog nakon što ste poslali takav Nalog. Ako na svom računu nemate dovoljno digitalne valute za ispunjavanje narudžbe, Ecrypto Global može otkazati cijelu narudžbu ili može ispuniti djelomični nalog koji može biti pokriven digitalnom valutom na vašem računu (u svakom slučaju nakon odbitka svih pristojbi koje se plaćaju za Ecrypto Global u vezi s trgovinom kao što je opisano u odjeljku (c) u nastavku).

c. naknade

Slažete se da ćete platiti Ecrypto Global naknade navedene na (http://www.EcryptoGlobal.com/); koji se povremeno mogu ažurirati prema vlastitoj diskrecijskoj ocjeni Ecrypto Globala. Sve takve ažurirane naknade naknadno će se primjenjivati na bilo koje trgovanje ili druge transakcije koje se dogode nakon dana stupanja na snagu ovih ažuriranih naknada. Ovlašćujete Ecrypto Global da ukloni sve iznose s vašeg računa za bilo koje primjenjive naknade koje dugujete prema ovim Uvjetima.

8. Pravni trošak

Slažete se da ćete obeštetiti nas i bilo kojeg davatelja usluga Ecrypto Global za stvarne, razumne pravne troškove i troškove izravno povezane s vašim računom ili bilo kojim povezanim računom koji su rezultat bilo kakvih regulatornih istraga, pravnih radnji, parnica, spora ili istrage da li se takve situacije događaju ili se predviđaju, koji se pojavljuju ili se odnose na vas ili vašu upotrebu Ecrypto Global. Mi ćemo imati pravo teretiti vaš Ecrypto Global Account za takve troškove bez prethodne najave, uključujući pravne troškove i troškove vezane uz izvršenje koji mi snosimo. Svako zadržavanje zadržava se u određenom vremenskom razdoblju koje je razumno potrebno za rješavanje bilo kojeg regulatornog ili pravnog problema, a sve iznose prikupljene od vas možemo staviti na poseban račun, a uplatit ćemo vam preostali iznos nakon što je zabilježen bilo koji problem riješen. Nadalje, slažete se da ako se takve predviđene ili stvarne radnje odnose na određeno sredstvo na vašem računu, ta se imovina ne može prenijeti s navedenog računa dok se stvar ne riješi. Na zahtjev ćemo pružiti kopije svih računa.

9.Liability


a. Izjava o garanciji

U najvećoj mjeri dopuštenoj prema primjenjivom zakonu, usluge, kripto-globalni materijali i bilo koji proizvod, usluga ili druga stavka koja pruža ili u ime ecrypto global-a pružaju se na principu kako jest i kako je dostupno i izričito krizno globalno odriče se i odričete se bilo kojeg i bilo kojeg drugog jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili podrazumijevano, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva o prodaji, prikladnosti za određenu svrhu, naslov ili ne kršenje ili jamstva koja proizlaze iz tijeka izvedbe, tečaja poslovanja ili upotrebe u trgovini. Bez ograničavanja prethodnog, ecrypto global ne predstavlja i ne jamči da su web stranice, usluge ili ecrypto globalni materijali točni, cjeloviti, pouzdani, trenutni, bez grešaka ili bez virusa ili drugih štetnih komponenti. Ecrypto global ne jamči da će bilo koji nalog biti izvršen, prihvaćen, snimljen ili ostati otvoren. Osim izričite izjave navedene u ovom sporazumu, ovim se potvrđujete i slažete da se niste koristili bilo kojom drugom izjavom ili razumijevanjem, bilo pismenim ili usmenim, u pogledu vaše upotrebe i pristupa uslugama. Ne ograničavajući se na gore navedeno, prihvaćate i slažete se da ecrypto global neće biti odgovoran za gubitke ili štetu nastale iz ili se odnose na: (a) bilo kakve netočnosti, oštećenja ili propusta podataka o cijenama digitalne valute, (b) bilo kakve pogreške ili kašnjenje u prijenosu takvih podataka, (c) prekid bilo kojeg takvog podatka i (d) bilo kakva šteta nastala radnjama, propustima ili povredama ovog ugovora drugog korisnika.

Odricanje od podrazumijevanih jamstava sadržanih u ovom dokumentu ne može se primjenjivati ​​ako iu onoj mjeri u kojoj je to zabranjeno važećim zakonom nadležnosti u kojoj prebivate.

b. Odricanje od štete i ograničenje odgovornosti

U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom ni u kojem slučaju neće kripto global, njegove podružnice i njihovi dioničari, članovi, direktori, službenici, zaposlenici, odvjetnici, agenti, predstavnici, dobavljači ili izvođači biti odgovorni za bilo kakvu slučajnu, neizravnu, posebnu, kaznene, posljedične ili slične štete ili obveze (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka, informacija, prihoda, profita ili druge poslovne ili financijske koristi) koje proizlaze iz ili u vezi s uslugama, bilo kakve uspješnosti ili neizvršenja usluge, ili bilo koji drugi proizvod, uslugu ili drugu stavku koju pruža ili u ime ecrypto global-a i njenih povezanih organizacija, bilo prema ugovoru, statutu, strogoj odgovornosti ili drugoj teoriji, čak i ako je ecrypto global obaviješten o mogućnosti takve štete, osim za opseg konačne sudske odluke da su takve štete bile posljedica velike nepažnje, prijevare, namjernog nesavjesnog ponašanja ili namjerne krivice kršenje zakona. Neke jurisdikcije ne dopuštaju isključenje ili ograničavanje slučajnih ili posljedičnih šteta, tako da se gornje ograničenje možda ne odnosi na vas.

Bez obzira na gore navedeno, ni u kojem slučaju neće se snositi odgovornost ecrypto global, njegovih podružnica i njihovih dioničara, članova, direktora, službenika, zaposlenika, odvjetnika, agenata, predstavnika, dobavljača ili izvođača proizašlih iz ili u vezi s uslugama, bilo kakve izvedbe ili neizvršavanje usluga ili bilo kojeg drugog proizvoda, usluge ili druge stavke koju pruža ili u ime ecrypto global-a ili njegovih povezanih organizacija prema ugovoru, statutu, strogoj odgovornosti ili drugoj teoriji premašuje iznos naknada koje ste platili ecrypto-u globalno prema ovom sporazumu u dvanaestomjesečnom razdoblju neposredno prije događaja koji je pokrenuo zahtjev za odgovornost.

c. Obeštećenje

Slažete se da ćete obeštetiti i držati se štetnim za Ecrypto Global, njegove podružnice, izvođače, davatelje licence i njihove odgovarajuće direktore, službenike, zaposlenike i agente iz i protiv bilo kakvih potraživanja, radnji, postupaka, istraga, zahtjeva, tužbi, troškova, troškova i štete (uključujući odvjetničke naknade, novčane kazne ili kazne koje je izreklo bilo koje regulatorno tijelo) koje proizlaze iz ili povezane sa (i) vašom upotrebom ili ponašanjem u vezi sa uslugama, (ii) vašim kršenjem ili primjenom ovih Uvjeta, ili (iii ) vaše kršenje bilo kojeg primjenjivog zakona, propisa ili prava bilo koje treće strane tijekom vaše upotrebe Usluge. Ako ste obvezni nadoknaditi Ecrypto Global, njegove podružnice, ugovaratelje, davatelje licence i njihove direktore, službenike, zaposlenike ili agente u skladu s ovom odredbom, Ecrypto Global će imati pravo, prema vlastitom nahođenju, kontrolirati bilo koju radnju ili postupak i utvrditi da li se Ecrypto Global želi nagoditi i ako jeste, pod kojim uvjetima

Slažete se i razumijete da se ništa u ovim Uvjetima neće smatrati, stvarati, podrazumijevati, provesti ili na bilo koji drugi način priznati partnerstvo, zaposlenje, zajedničko ulaganje ili bilo koji formalni poslovni subjekt bilo koje vrste; a prava i obveze stranaka ograničene su na one izričito utvrđene u ovom dokumentu. Izuzev ovdje navedenih odredbi o naknadi štete i oslobađanju, ništa izraženo, spomenuto ili podrazumijevano u ovim Uvjetima nema namjeru ili se smatra da daje bilo kojoj osobi osim stranaka bilo koje zakonsko ili pravično pravo, pravni lijek ili zahtjev prema ili u pogledu ovim Uvjetima provesti bilo koji od njegovih uvjeta koji bi se inače mogli protumačiti davanjem takvih prava takvim osobama, a ovi Uvjeti i sva zastupstva, jamstva, ugovori, uvjeti i odredbe ovih Uvjeta namijenjeni su i moraju biti u isključivu korist za vas i nas.

10. Najave

Imajte na umu da će sve službene najave, vijesti, promocije, natjecanja i aerodromi biti navedeni na: http: //EcryptoGlobal.com; gdje pozivamo sve korisnike da se redovito pozivaju. Ecrypto Global neće biti odgovoran niti na bilo koji način nadoknaditi ako korisnici pretrpe osobne gubitke nastale zbog neznanja ili nemara u najavama.

11. Prekid Ugovora

Slažete se da će Ecrypto Global imati pravo odmah obustaviti vaš račun (i sve račune u čijem vlasništvu imaju povezani subjekti ili pridružena društva), zamrznuti ili zaključati sredstva na svim takvim računima i obustaviti vaš pristup Ecrypto Global iz bilo kojeg razloga, uključujući i ako on sumnja da neki takvi računi krše ove Uvjete, našu Politiku privatnosti ili bilo koje primjenjive zakone i propise. Slažete se da Ecrypto Global neće biti odgovoran za bilo kakvu trajnu ili privremenu izmjenu, obustavu ili ukidanje vašeg računa ili pristup svim ili bilo kojem dijelu Usluga. Ecrypto Global ima pravo čuvati i koristiti podatke o transakcijama ili druge podatke koji se odnose na takve račune. Gore navedene kontrole računa mogu se primijeniti i u sljedećim slučajevima:
 • Račun je podložan državnom postupku, kaznenoj istrazi ili drugim parnicama u tijeku;
 • Otkrivamo neobičnu aktivnost na računu;
 • Otkrivamo neovlašteni pristup računu;
 • To moramo učiniti sudskim nalogom ili naredbom regulatornog / vladinog tijela
U slučaju bilo kojeg od sljedećih događaja, Ecrypto Global ima pravo izravno raskinuti ovaj ugovor otkazom vašeg računa, i ima pravo trajno zamrznuti (poništiti) autorizacije vašeg računa na Ecrypto Globalu i povući odgovarajuće Ecrypto Global Njegov račun:
 • nakon što vam Ecrypto Global ukine usluge;
 • you allegedly register or register in any other person’s name as Ecrypto Global user again, directly or indirectly;
 • podaci koje ste naveli su neistinite, netočne, zastarjele ili nepotpune; kad se ovi Uvjeti izmijene, izričito izjavljujete i obavještavate Ecrypto Global o svojoj nespremnosti da prihvatite izmijenjene Uvjete;
 • vi tražite da se usluge ukinu; i
 • bilo koje druge okolnosti u kojima Ecrypto Global smatra da bi trebao ukinuti usluge.

U slučaju ukidanja vašeg Računa, podaci o Računu i transakciji potrebni za ispunjavanje standarda čuvanja podataka bit će sigurno pohranjeni pet godina. Pored toga, ako je transakcija nedovršena tijekom postupka ukidanja računa, Ecrypto Global ima pravo obavijestiti svog drugara o situaciji u tom trenutku. Prihvaćate da će i korisnik koji je pokrenuo izlazak s računa (pravo na brisanje prema GDPR-u ili drugim jednakim propisima) također biti podvrgnut gore spomenutom protokolu o raskidu.

Ako Ecrypto Global primi obavijest da su bilo koja sredstva koja se nalaze na vašem računu navodno ukradena ili na neki drugi način ne posjeduju na zakonit način, Ecrypto Global može, ali nema obvezu, upravno zadržati pogođena sredstva i vaš račun. Ako Ecrypto Global zadrži administrativno zadržavanje na nekim ili svim vašim fondovima ili računu, Ecrypto Global može nastaviti s takvim zadržavanjem dok se spor ne riješi i ako Ecrypto Global ne dostavi dokaze o rješenju prihvatljivom za Ecrypto Global u oblik prihvatljiv za Ecrypto Global. Ecrypto Global se neće uključiti ni u jedan takav spor ili u rješavanje spora. Slažete se da Ecrypto Global neće biti odgovoran niti odgovoran za bilo koje takvo zadržavanje ili za vašu nemogućnost povlačenja sredstava ili izvršavanja transakcija tijekom razdoblja bilo kojeg takvog zadržavanja.

a. Preostala sredstva nakon ukidanja računa

Osim kako je navedeno u pododjeljku (b), nakon što se račun zatvori / povuče, sav preostali saldo (uključujući troškove i obveze prema Ecrypto Globalu) na računu će se odmah platiti Ecrypto Globalu. Nakon plaćanja svih nepodmirenih troškova za Ecrypto Global (ukoliko postoje), Korisnik će imati 5 radnih dana za podizanje svih sredstava s Računa.

b. Preostala sredstva nakon ukidanja računa zbog prijevare, kršenja zakona ili kršenja ovih uvjeta)

Ecrypto Global zadržava punu skrb nad sredstvima i korisničkim podacima / informacijama koje se mogu predati državnim tijelima u slučaju obustave / zatvaranja računa uslijed istrage prijevara, kršenja zakona ili kršenja ovih Uvjeta.

12. Nema financijskih savjeta

Ecrypto Global nije vaš posrednik, posrednik, agent ili savjetnik i nema fiducijarni odnos ili obvezu prema vama u vezi s bilo kakvim trgovinama ili drugim odlukama ili radnjama koje ste izvršili koristeći usluge. Nijedna komunikacija ili informacija koju vam je pružio Ecrypto Global nije namijenjena ili će se smatrati ili tumačiti kao investicijski savjeti, financijski savjeti, trgovački savjeti ili bilo koji drugi savjet. Sve se transakcije izvršavaju automatski, na temelju parametara vaše upute za narudžbu i u skladu s objavljenim postupcima izvršenja trgovine, a vi ste jedini odgovorni za utvrđivanje je li bilo koja investicija, investicijska strategija ili povezana transakcija prikladna za vas na temelju vaših osobnih ciljeva ulaganja, financijske okolnosti i toleranciju na rizik. Trebali biste se posavjetovati sa svojim pravnim ili poreznim stručnjakom u vezi s vašom specifičnom situacijom. Ecrypto Global ne preporučuje da bilo koju Digitalnu valutu kupujete, zarađujete, prodajete ili držite u njoj. Prije donošenja odluke o kupnji, prodaji ili držanju bilo koje digitalne valute, trebali biste provesti vlastitu dubinsku istragu i prije donošenja bilo kakve odluke o investiranju posavjetovati se s financijskim savjetnicima. Ecrypto Global neće biti odgovoran za odluke koje donosite za kupnju, prodaju ili zadržavanje Digitalne valute na temelju podataka koje pruža Ecrypto Global.

13. Poštivanje lokalnih zakona

Odgovornost je korisnika da se pridržavaju lokalnih zakona u vezi sa legalnim korištenjem Ecrypto Global u njihovoj lokalnoj nadležnosti. Korisnici moraju, u mjeri svog lokalnog zakona, uvažavati i sve aspekte oporezivanja, odbitka, prikupljanja, izvještavanja i doznake nadležnim poreznim tijelima. Svi korisnici Ecrypto Global-a i bilo koje od njegovih usluga potvrđuju i izjavljuju da izvor svojih sredstava dolazi na zakonit način i da nisu izvedeni iz ilegalnih aktivnosti. Ecrypto Global održava stajalište suradnje s tijelima za provođenje zakona na globalnoj razini i neće se ustručavati iskoristiti, zamrznuti, ukinuti račun i sredstva korisnika koji su pod zakonskim mandatom označeni ili istraženi.

14. Pravila o privatnosti

Za pristup Uslugama bit će potrebno podnošenje određenih osobnih podataka. Pregledajte Pravila o privatnosti tvrtke Ecrypto Global pronađena na https://www.EcryptoGlobal.com da biste dobili sažetak praksi tvrtke Ecrypto Global koje se odnose na prikupljanje i korištenje osobnih podataka.

15. Rješavanje sporova: forum, arbitraža, odricanje od klasa, vladajući zakon

MOLIMO VAS DA PROČITAJTE OVO ODJELJAK, UKOLIKO SE UKLJUČUJE WAIVER NEKIH PRAVA DA POSTOJI PRAVNI POSTUPAK, UKLJUČUJUĆI KAO KLASNU AKCIJU ZA STANOVNICE SAD-a.

a. Obavijest o sporu. Prvo kontaktirajte Ecrypto Global! Ecrypto Global želi riješiti vaše probleme bez pribjegavanja formalnim pravnim postupcima. Prije podnošenja zahtjeva, pristajete pokušati spor neslužbeno riješiti tako da se prvo obratite tvrtki Ecrypto Global putem https://EcryptoGlobal.com.

b. Ugovor o arbitraži. Vi i Ecrypto Global slažete se da ćemo riješiti sve zahtjeve koji se odnose na ovaj Ugovor (uključujući i svako pitanje vezano za njegovo postojanje, valjanost, raskid ili bilo koje usluge ili proizvode koji se pružaju i bilo koja zastupanja koja smo dali od nas) putem konačne i obvezujuće arbitraže, osim ako utvrđene u nastavku Izuzeci od sporazuma za arbitražu. Slažete se da ćete nam prvo dati priliku da riješimo bilo kakve tvrdnje tako da nas kontaktirate kako je navedeno u pododjeljku (a) gore. Ako nismo u mogućnosti riješiti vaše zahtjeve u roku od 60 dana od primitka obavijesti, možete zatražiti pomoć putem arbitraže, kako je dolje navedeno.

c. Postupak arbitraže Vi ili Ecrypto Global možete podnijeti spor (nakon što ste se dobronamjerno potrudili razriješiti takav spor u skladu s gornjim pododjeljcima (a) i (b)) za konačno i obvezujuće rješenje.

d. Iznimke. Međutim, za izbjegavanje sumnje, ako zahtjevi ne spadaju u nadležnost, zahtjevi će biti upućeni i konačno riješeni.

e. Obavijest. Da biste započeli arbitražni postupak, morate poslati pismo Ebrypto Global sa zahtjevom za arbitražom i opisom svojih zahtjeva.

f. Zakon o upravljanju.Ovim Ugovorom upravlja Ecrypto Global.

16. Razno

a. Nezavisne stranke.Ecrypto Global je neovisni ugovaratelj, a ne vaš zastupnik u obavljanju ovih Uvjeta. Ovi se Uvjeti ne smiju tumačiti kao dokaz o udruživanju, zajedničkom ulaganju, partnerstvu ili franšizi između stranaka.

b. Čitav ugovor. Ovi uvjeti čine cjelokupni ugovor stranaka o korištenju Usluga i zamjenjuju sve prethodne sporazume stranaka bilo da su pisani ili usmeni. Nikakva upotreba trgovine ili druge redovne prakse ili načina međusobnog postupanja neće se koristiti za izmjenu, tumačenje, dopunu ili promjenu uvjeta ovih Uvjeta.

c. Force Majeure.Ecrypto Global neće biti odgovoran za kašnjenje ili neuspjeh u skladu s ovim Uvjetima zbog bilo kojeg uzroka ili stanja izvan razumne kontrole Ecrypto Global.

d. Severabilnost. Ako se bilo koji dio ovih Uvjeta smatra nevažećim ili neizvršljivim, takva nevaljanost ili izvršljivost neće utjecati na ostale odredbe ovih Uvjeta, koje će ostati u punoj snazi ​​i na snazi, a nevažeći ili neizvršni dio postići će najveći učinak koliko je to moguće.

e. Dodjela. Ne možete dodijeliti ili prenijeti bilo kakvo pravo na korištenje Usluga ili bilo koja od vaših prava ili obveza iz ovih Uvjeta bez prethodnog pismenog pristanka od nas, uključujući primjenu zakona ili u vezi s bilo kakvom promjenom kontrole. Ecrypto Global može dodijeliti ili prenijeti bilo koja ili sva svoja prava ili obveze iz ovih Uvjeta, u cijelosti ili djelomično, bez prethodne obavijesti ili dobivanja vašeg pristanka ili odobrenja

f. Odricanje. Propust stranke da zahtijeva izvršavanje bilo koje odredbe neće utjecati na pravo te stranke da zahtijeva izvršenje u bilo koje vrijeme nakon toga, niti će odustati od bilo kakvog kršenja ili neispunjenja ovih Uvjeta ili bilo koje odredbe ovih Uvjeta predstavljati odricanje od bilo kojeg naknadno kršenje ili neispunjenje ili odricanje od same odredbe.

g. Izjava o odricanju odgovornosti za web mjesto treće strane. Sve veze na web stranice trećih strana iz Usluga ne podrazumijevaju odobrenje od strane Ecrypto Global bilo kojeg proizvoda, usluga ili podataka predstavljenih na njima, niti Ecrypto Global jamči točnost podataka na njima. Osim toga, budući da Ecrypto Global nema kontrolu nad uvjetima korištenja ili postupcima privatnosti trećih strana, trebali biste pažljivo pročitati i razumjeti te politike.

h. Podaci za kontakt. Za više informacija o Ecrypto Globalu možete se obratiti podacima tvrtke i licenci koje se nalaze na web mjestu. Ako imate pitanja u vezi s ovim sporazumom, slobodno se obratite Ecrypto Global-u radi pojašnjenja putem našeg tima za korisničku podršku; http: //EcryptoGlobal.com

Պատճեն; 2018-2019թթ. ԷկրիպտոգլոբալԲոլոր իրավունքները պաշտպանված են: Վեբ կայքեր. Ոսկե Zhao