Ecrypto Globalna politika privatnosti

Ažurirano: 24. rujna 2019

Vaša upotreba bilo koje naše web stranice podliježe uvjetima korištenja za tu web lokaciju.

Ovo se pravilo odnosi na:

a. Web stranice u vlasništvu ili kojima upravlja Ecrypto Global Co, Inc. i bilo koje od naših podružnica ili povezanih kompanija, osim ako ta web stranica ima svoju politiku privatnosti; ako se to dogodi, vrijedi ta politika

b. Mobilne aplikacije Ecrypto Global

c. Informacije koje prikupljamo u trgovinama Ecrypto Global i na drugim lokacijama i događajima pod kripto imenom Global.

Radi jednostavnosti, nazvat ćemo web mjesta i mobilne aplikacije digitalnim entitetima Ecrypto Global u svim ovim pravilima.

Što skupljamo:

a. Informacije koje nam dajete.

b. Prikupljamo i pohranjujemo podatke koje dajete putem naših digitalnih svojstava i u našim trgovinama.

c. Podaci koje prikupljamo od vas uključuju sljedeće stvari:

ime

b) Adresa e-pošte

c) Adresa e-pošte

d) Broj telefona

d. U određenim situacijama možemo prikupiti i stvari poput:

a) Broj vozačke dozvole

b) Vaš cijeli broj socijalnog osiguranja

c) Podaci o lokaciji

d) demografske i životne informacije

e. Informacije koje nam dajete o drugima.

f. Možete nam dati podatke o drugim ljudima, te podatke koristit ćemo samo iz određenog razloga koji im date.

g. Informacije iz drugih izvora.

h. Informacije o vama možemo primiti iz drugih izvora, uključujući treće strane koje nam pomažu u ažuriranju, proširivanju i analiziranju naše evidencije i identificiranju novih kupaca te pružanju proizvoda i usluga koji bi vas mogli zanimati.

ja. Informacije se automatski prikupljaju na mreži.

j. Ecrypto Global i naši partneri koriste tehnologije poput kolačića ili slične tehnologije za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika oko web stranice i za prikupljanje demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Korisnici mogu kontrolirati upotrebu kolačića na razini pojedinog preglednika.

k. Možemo dozvoliti davateljima usluga treće strane da prikupljaju i obrađuju neke informacije iz naših digitalnih entiteta. Možemo dijeliti osobne podatke s tim pružateljima i možda ćemo imati slične dogovore s oglašivačima na temelju interesa. U nastavku navodimo više informacija o oglasima na temelju interesa.

l. Podaci o lokaciji

m. Neki od naših digitalnih entiteta mogu prikupiti vašu lokaciju. Te podatke također možemo upotrijebiti da bismo odredili da li ćemo vam pružiti sadržaj, informacije i obavijesti koje se prema zakonu mogu temeljiti na vašoj lokaciji.

br. Recenzije i drugi sadržaj koji dajete.

o. Naše web stranice nude javno dostupne blogove ili forume zajednice. Imajte na umu da svatko tko pristupa tim područjima može čitati, prikupljati i koristiti podatke koje dajete.

Kako koristimo podatke koje prikupljamo:

Da bi se udovoljilo globalnim regulatornim standardima, uključujući pranje novca (AML), Know-Your-Customer (KYC) i Protuterorističko financiranje (CTF), Ecrypto Global zahtijeva korisničke račune da prođu provjeru identiteta korisnika za osobnu i poslovnu razinu. računi. To podrazumijeva prikupljanje formalne identifikacije.

a. Identificiranje na našim web lokacijama ili našoj mobilnoj aplikaciji radi prilagođavanja vašeg iskustva (na primjer, na temelju vaše povijesti kupnje ili vaše lokacije)

b. Ispunjavanje narudžbi i zahtjeva za proizvode, usluge ili informacije

c. Praćenje i potvrđivanje mrežnih narudžbi

d. Isporuka i instaliranje proizvoda

e. Marketing i reklamni proizvodi i usluge

f. Provođenje istraživanja i analiza

Zadržavanje informacija.

Vaše podatke možemo zadržati sve dok je vaš račun aktivan ili prema potrebi za pružanje usluga, poštivanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provođenje naših sporazuma.

Kako dijelimo vaše podatke.

Ecrypto Global ne prodaje, ne iznajmljuje ili ne trguje vaše osobne podatke trećim stranama. Vaše podatke dijelimo samo na načine koje opisujemo u nastavku. Možemo kombinirati ili dijeliti informacije između sadašnjih ili budućih tvrtki Ecrypto Global, uključujući podružnice i podružnice.

Vaše podatke možemo dijeliti s trećim stranama za obavljanje usluga u naše ime, kao što su:

A. Ispunjavanje naloga

B. Zakazivanje i izvođenje instalacija

C. Servis proizvoda

D. Aktivnosti u našem marketinškom programu Ecrypto Global

E. Slanje marketinških komunikacija Ecrypto Global

F. Ispunjavanje pretplatničkih usluga

G. Provođenje istraživanja i analiza

Možemo dijeliti osobne podatke u vezi s ponudom proizvoda ili usluge sa zajedničkom robnom markom (uključujući dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama radi provjere ponude). Uz to, možemo dijeliti osobne podatke u vezi s financijskim proizvodima ili uslugama vezanim za naše poslovanje.

Ponekad se od nas mogu zatražiti razmjena osobnih podataka iz pravnih razloga, na primjer, ako nas to zahtijeva uredba, sudski nalog, sudski poziv ili drugi pravni postupak. Također možemo dijeliti informacije kada vjerujemo da je potrebno pridržavati se zakona ili odgovoriti na vladin zahtjev ili ako vjerujemo da je objavljivanje potrebno ili prikladno za zaštitu Ecrypto Global-a, naših kupaca ili drugih.

Možemo dijeliti osobne podatke u slučaju prodaje korporacija, spajanja, akvizicije, raspuštanja ili sličnog događaja. Ako se dogodi takav događaj, obavijestit ćemo vas e-poštom ako na vašoj primjenjivoj web-lokaciji postoje e-adresa i / ili istaknuta obavijest o svim promjenama vlasništva, kao i bilo kakvim izborima u vezi s vašim osobnim podacima ,

Kako štitimo vaše podatke.

Koristimo razne mjere informacijske sigurnosti da bismo zaštitili vaše mrežne transakcije s nama.

a. Koristimo razumne mjere sigurnosti kako bismo zaštitili povjerljivost osobnih podataka pod našom kontrolom i na odgovarajući način ograničili njihov pristup.

b. Naša digitalna svojstva koriste tehnologiju šifriranja za zaštitu vaših osobnih podataka.

Zalažemo se za zaštitu vaših podataka, ali vi možete dati svoj dio. Trebali biste stvoriti snažnu lozinku i zaštititi se od neovlaštenog pristupa zaporki i računalu. Odjavite se kad završite s zajedničkim računalom i ne dijelite lozinku ni s kim. Ne možemo jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam pošaljete, a upotrebom naših digitalnih svojstava priznajete da to radite na vlastiti rizik.

Tvoji izbori.

U bilo kojem trenutku možete:

A. Ažurirajte i ispravite svoje osobne podatke

B. Zatvorite svoj račun

Da biste to učinili, javite nam se jednom od ovih metoda:

· Slijedite upute u marketinškoj e-pošti, izravnoj pošti ili mobilnoj komunikaciji koju primite od nas

· Navedite svoj zahtjev i trenutne kontakt informacije putem jedne od metoda kontakta navedenih u nastavku

Napominjemo: čak i ako smo u mogućnosti anonimizirati ili učiniti da vaš sadržaj ili informacije više nisu vidljivi, to ne osigurava potpuno ili sveobuhvatno uklanjanje vašeg sadržaja ili osobnih podataka s interneta.

Linkovi na druge web stranice.

Naše web stranice odnose se na druge web stranice, od kojih mnoga imaju vlastita pravila o privatnosti. Obavezno pregledajte pravila o privatnosti na web mjestu koje posjetite.

Značajke društvenih medija.

Naša web stranica uključuje načine interakcije i dijeljenja putem društvenih medija, putem funkcija kao što su Facebook Like Like, gumb Share This ili interaktivni mini programi koji se pokreću na našoj web stranici (widgeti). Ove značajke mogu prikupljati podatke poput vaše IP adrese ili stranice koju posjećujete na našoj web stranici, a mogu postaviti kolačiće kako bi funkcija omogućila pravilno funkcioniranje. Značajke društvenih medija može biti domaćin treće strane ili izravno na našoj web stranici. Vaše interakcije s ovim značajkama upravljaju politikom privatnosti društvene medijske tvrtke koja pruža značajku. Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi s našom politikom privatnosti ili postupcima, obratite nam se.

Ažuriranja pravila o privatnosti.

Možda ćemo trebati ažurirati našu politiku privatnosti kako mi i naši kupci rastemo i razvijamo se. Ako napravimo značajne izmjene, obavijestit ćemo vas e-poštom (poslano na adresu e-pošte koja je navedena na vašem računu) ili putem objave obavijesti na ovoj web stranici prije nego što promjene postanu na snazi, kao i obavijestiti vas o svim izborima koje možete u vezi s tim promjenama.

Պատճեն; 2018-2019թթ. ԷկրիպտոգլոբալԲոլոր իրավունքները պաշտպանված են: Վեբ կայքեր. Ոսկե Zhao